Koirankakkaroskis - koirankakat roskiin - ei kadulle!

Tarralähetys-sponsoriksi

Mihin sponsoria tarvitaan

Tarrojen jakelu tapahtuu pääosin kahdella tavalla: paikallisesti mukana olevien kuntien organisoimana sekä tämän websivuston kautta.

Koirankakkaroskis.fi-sivuston kautta tarran voi tilata ilmaiseksi mihin tahansa päin Suomea. Sivustolta tulleiden tarratilausten toimituksen hoitaa vaihtuva yhteistyökumppani (aiemmin Best Friend Group Oy, Eläinlääkäriasema Reviiri).

Koska Koirankakkaroskis.fi on vapaaehtoistyötä ja avoimuuten perustuva kansalaisaktiivisuushanke, se ei ole yhdistys eikä liikeyritys. Kauttamme ei kulje mitään rahavirtoja. Siksi sponsoritkin hoitavat tarrasponsoroinnin itse, meitä ja sponsoria yhdistää vain yhteinen päämäärä ja siitä uutisointi.

Mitä sponsori hyötyy

  • Sponsori voi lähettää tarratoimituksen yhteydessä kertaluontoisesti haluamansa markkinointimateraalinen (esim. A4, tuotenäyte, tms.). Osoitetiedon saa käyttää vain kerran, jonka jälkeen tieto tulee tuhota.
  • Uutisoimme yhteistyöstä Koirankakkaroskis.fi -sivuilla
  • Uutisoimme yhteistyöstä Koirankakkaroskis.fi:n Facebook-sivuilla (n. 6000 seuraajaa)
  • Kampanjamme on toistuvasti esillä mediassa.

Miksi ei-eksklusiivinen

Usein yritykset esittävät halun saada eksklusiivisen luvan levittää tarroja. Nähdäksemme se on paras tapa estää idean leviäminen. Päämääränämme on aktivoida ihmisiä. Tarjoamme saman mahdollisuuden yrityksille.

Palvelustamme on tehty kymmeniä lehtijuttuja ja radiohaastatteluja (mm. Iltasanomat, Aamulehti, Turun Sanomat, Kaleva, Keskisuomalainen, Me-lehti. (» lisää) On selvää, että media ei olisi lähtenyt edistämään minkään yrityksen liikettä, mutta kansalaistoiminnasta uutisointi palvelee erinomaisesti lukijoita.

Tarrojen painatus

Painatus tulee tehdä säänkestävälle tarramateriaalille, jotta tarra kestää Suomen olot. Tarrojen painatus on kuulemamme mukaan maksanut noin 50 senttiä - 1 eur / kpl riippuen materiaalista, painopaikasta ja tarraerän koosta.

» Painokelpoisen tarrapohjan saa täältä

Postitustyö

Itse tehtynä
Mikäli sponsori hoitaa postituksen itse, toimitamme osoitelistat kätevästi Excel-muodossa kahden viikon välein.

Kokonaan ulkoistettuna
Etsiessämme sponsoria tarrojen painatukseen, postitukseen ja lähetykseen, olemme huomanneet että postitustyö on usein isoin ongelmakohta. Siksi olemme kysyneet valmiin tarjouksen eräästä postitusyrityksestä. Kokonaishinnaksi muodostuu n. 2 eur / toimitettu tarra (painatus+postikulut+postitus).

» Ota yhteyttä
info ät koirankakkaroskis piste fi